Schaduwspel LOGO

“Dummie de mummie” in Tiliander

Soms komt er informatie binnen die zo gerelateerd is met het grote Schaduwspelavontuur van enkele jaren terug dat zij interessant is om te delen.

Oud Oisterwijks ingezetene Bente van den Brand, professioneel musicalactrice, die destijds in de Oisterwijkse rolprent de hoofdrol van Marga Bormann vervulde, doet Oisterwijk aan met de door het hele land reizende en volle zalen trekkende Rick Engelskens-familievoorstelling “Dummie de Mummie”.

Bente van den Brand in de rol van Marga Bormann.

Ook in Engelskens landelijke productie “Dolfje Weerwolfje” van vorig jaar was Bente te vinden.

“Dummie de mummie” is gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Tosca Menten. Een aantal van de boeken is verfilmd. In deze voorstelling speelt Bente zes personages, te weten schoolhoofd juffrouw Friek, de moeder van Dummie, klasgenootje Lissy, de museumbewaker, mevrouw Stekelaar en de chauffeur van de gepantserde auto waarin Dummie wordt vervoerd.

De voorstelling in Oisterwijk vindt plaats op zaterdag 24 maart om 14.30 in zaal Tiliander. Voor kinderen vanaf 6 jaar is het ’n feest maar ook voor ouders en grootouders is het beslist de moeite waard! Alvast veel plezier toegewenst!

 Lees meer op de site van Tiliander en/of reserveer uw plaatsbewijzen HIER

Bekijk ‘n vorig bericht…

Neem (film)kijkjes achter de schermen van Schaduwspel – KLIK HIER

Archief

Schaduwspel is een productie van Oisterwijk Verbeeld(t) - Alle Rechten Voorbehouden © 2014 - Webdesign door: Wauw Webdesign