Schaduwspel LOGO

Opnieuw volle zaal voor Schaduwspel

“Nog eenmaal op het grote doek!”, bleek ’n trekker. Na de vele volle zalen in Tiliander eind 2014 (Oisterwijk 70 jaar bevrijd) vulden ook de stoelen in de grote zaal van Den Boogaard in Moergestel afgelopen zondag zich in rap tempo.

 

Beeld en geluid waren voortreffelijk waardoor het verhaal goed doorkwam. Veel nieuwe kijkers bij de voorstelling maar ook ’n mooie opkomst van betrokkenen die nu met meer afstand (voor sommigen dateerden de eerste filmopnames alweer meer dan drie jaren terug) de kwaliteit van de rolprent konden proeven.

 

Geen bezoeker had spijt die middag gekozen te hebben de film te gaan zien. “Men had ontzettend genoten van de boeiende manier waarop de geschiedenis in beeld was gebracht”, was de algehele teneur van reacties. ’n Mooi aantal Dvd’s ging mee om in de eigen huiskamer nog ‘ns bekeken te worden.

 

Voorlopig gaat de film ‘op de plank’. Maar, heel voorzichtig wordt er natuurlijk geknipoogd naar de 75-jarige bevrijdingsherdenking… De film verdient het!

'n Moment uit het docudrama "Schaduwspel"
’n Moment uit het docudrama “Schaduwspel” 

Bekijk ‘n vorig bericht…

 

Neem (film)kijkjes achter de schermen – KLIK HIER

Archief

Schaduwspel is een productie van Oisterwijk Verbeeld(t) - Alle Rechten Voorbehouden © 2014 - Webdesign door: Wauw Webdesign