Schaduwspel LOGO

Den Boogaard haalt Schaduwspel in huis

“Schaduwspel opnieuw op groot doek” kopte het vorige artikel. Na vele volle zalen in Tiliander oktober 2014 en de goedbezochte reprises in het Natuurtheater en het Lindeplein wordt nu de belofte ingelost Schaduwspel ook op bioscoopscherm te brengen in Moergestel.

Schaduwspel is een productie van hoge kwaliteit. Ervaren Oisterwijkse amateurs maakten met professionals en creatieve krachten (muziek, regie, geluid) -die op dat moment nog in opleiding waren- een goedgewaardeerde speelfilm met een speelduur van twee en een half uur. Duizenden bezochten de film en honderden beleefden het verhaal opnieuw middels een gekochte DVD.

Het docudrama rond oorlog en verzet in Oisterwijk is gebaseerd op memoires van Hans Gerritsen, verzetsman van weleer. Marya Hüsstege schreef het scenario, Joep Lommerse deed de regie, Ron van Riel componeerde de muziek. De indrukwekkende aftiteling -meer dan 500 namen!- toont alle betrokkenen.

Schaduwspel is te zien op zondagmiddag 23 oktober om 15.30 uur in “Den Boogaard” in Moergestel. De toegang bedraagt slechts € 5,- en dat is inclusief koffie en ’n broodje. Reserveren kan HIER.

Flyer schaduwspel 23 oktober

Bekijk ‘n vorig bericht…

Neem (film)kijkjes achter de schermen – KLIK HIER

Archief

Schaduwspel is een productie van Oisterwijk Verbeeld(t) - Alle Rechten Voorbehouden © 2014 - Webdesign door: Wauw Webdesign