Schaduwspel LOGO

Schaduwspel opnieuw op groot doek

’n Film als Schaduwspel komt het best tot haar recht op het grote doek. Goed nieuws: dat zit in de planning! Binnenkort meer info hierover via deze website maar voor wie al denkt ‘daar wil ik bij zijn’ noteert zondagmiddag 23 oktober in de agenda.

Betrokkenen bij de productie van het Oisterwijkse verzetsdrama zijn uiteraard nadien niet stil gaan zitten. Op theater- en muzikaal gebied gebeurde heel veel moois.

’n Product van ’n grootte als Schaduwspel -dat twee jaar aan voorbereidingen kostte en 500 namen op de titelrol bracht- start je niet 1-2-3 opnieuw. Maar het kriebelt en af en toe worden er balletjes opgegooid…

Kortere films worden in de tussentijd wel geschoten. Zoals “Voor de vijand”. Veel dezelfde namen waaronder regie, muziek en geluid. Ook spelersmateriaal, locatie en oorlogssfeer zouden u bekend voor kunnen komen. Trek ’n kwartier uit voor “Voor de vijand”.

Spoedig meer over “Schaduwspel opnieuw op het grote doek”!

cultuurprijs 5

Bekijk ‘n vorig bericht…

Neem (film)kijkjes achter de schermen – KLIK HIER

Archief

Schaduwspel is een productie van Oisterwijk Verbeeld(t) - Alle Rechten Voorbehouden © 2014 - Webdesign door: Wauw Webdesign