Schaduwspel LOGO

Documentairereeks verzetsstrijders afgerond

Ad van den Oord, historicus en publicist in Oisterwijk, waagde zich samen met programmamaker Joost van den Berg aan de pittige klus bondige documentaires te maken met als overkoepelende  titel “Verzetsstrijders van de straat”. De serie handelt over de verzetsstrijders die in Oisterwijk een straatnaam kregen, belichten hun levens en geven u ‘n dieper inzicht in hun beweegredenen.

Zaterdag 2 mei presenteerden de documentairemakers hun laatste films binnen deze reeks aan ’n fiks publiek. Allen waren opnieuw onder de indruk van de voorgeschotelde geschiedenis. Meermalen werd opgetekend dat deze documentaires én de film “Schaduwspel” elkaar prachtig aanvullen. De personen komen meer tot leven, het verhaal wordt nóg meer duidelijk.

Verrijk uw bezoek aan “Schaduwspel” met het bekijken van de boeiende documentaires! Frans Kienhuis tekende voor het camerawerk, Hennie van den Berg verzorgde de voice over.

Wie meer info wil over de makers van “Verzetshelden van de straat” kan terecht bij “Oisterwijk in Beeld”.

Klik op onderstaand logo:

Oisterwijk in beeld

Bekijk ‘n vorig bericht…

Neem meer (film)kijkjes achter de schermen – KLIK HIER

Archief

Schaduwspel is een productie van Oisterwijk Verbeeld(t) - Alle Rechten Voorbehouden © 2014 - Webdesign door: Wauw Webdesign