Schaduwspel LOGO

Oorlogsdrama “Schaduwspel” op het grote doek in Oisterwijks openluchttheater

De boeiende film “Schaduwspel” wordt op 2 mei vertoond in de unieke openlucht-ambiance van het Oisterwijkse Natuurtheater.

De jonge ondernemers van Openluchttheater Oisterwijk, Melvin en Maurice Marsé, halen “Schaduwspel” naar hun theater. Het Oisterwijkse oorlogsdrama, waar al duizenden mensen naar kwamen kijken in cultuurcentrum Tiliander, wordt binnenkort vertoond in de openlucht.

Midden in het Oisterwijkse bossen- en vennengebied ligt het sfeerrijke oude amfitheater. ’n Prachtige plek om het pakkende verhaal van het Oisterwijkse verzet in de laatste oorlogsjaren opnieuw te vertonen.

De bevrijding van Oisterwijk, zeventig jaren terug, was het ijkpunt voor de première van de Oisterwijkse speelfilm. ’n Nieuwe vertoning werd in de maand mei in het vooruitzicht gesteld in de periode dat het zeventig jaren terug is dat geheel Nederland weer vrij was van de Duitse bezetting. Die belofte wordt nu bewaarheid in een bijzondere omgeving.

De tweeënhalf uur durende rolprent, waar bezoekend Oisterwijk zéér over te spreken was, gaat in reprise op zaterdagavond 2 mei in het Oisterwijkse Openluchttheater. De ingangen bevinden zich aan de Gemullehoekenweg 147 én aan de Adervendreef 4a in Oisterwijk. In verband met duisternis start de voorstelling om 21.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 5,-. De prijs is inclusief ’n drankje in de pauze en wat hapjes ná de film bij boscafé “De Rode Lelie”, gelegen bij het theater.

Flyer Schaduwspel openluchtvoorstelling

Bekijk ‘n vorig bericht…

Neem meer (film)kijkjes achter de schermen – KLIK HIER

Archief

Schaduwspel is een productie van Oisterwijk Verbeeld(t) - Alle Rechten Voorbehouden © 2014 - Webdesign door: Wauw Webdesign